Catteries

Hierboven vind u alle catteries die actief fokken, in welk land ze leven en welke andere rassen ze ook hebben. Als u fokker wilt worden, moet u een catterynaam aanvragen bij de stamboekverenigng, het duurt ongeveer 3/4 weken voor er een naam goedgekeurd of afgekeurd wordt, formulieren zijn te downloaden via nrkv.info en in Belgie heeft u ook een registratienummer nodig. Elk land heeft zijn eigen rechtssysteem met betrekking tot fokkerij en fokkers. Voor de stambomen dient u hier lid te zijn van een stamboekvereniging en indien beschikbaar een rasvereniging. Tot nu toe geeft alleen de NRKV gewone normale stambomen uit zonder fokverbod of niet erkend (x) erop. Vanaf het moment dat uw eerste nest geboren wordt, bent u officieel fokker. Het maakt niet uit of je een eenmalige fokker bent of al 30 jaar. Het belangrijkste is dat je op een gezonde en verantwoorde manier fokt.

Catteries

Hierboven vind u alle catteries die actief fokken, in welk land ze leven en welke andere rassen ze ook hebben. Als u fokker wilt worden, moet u een catterynaam aanvragen bij de stamboekvereniging, het duurt ongeveer 3/4 weken voor er een naam goedgekeurd of afgekeurd wordt, formulieren zijn te downloaden via nrkv.info of op deze site onder het tabje formulieren. In België heeft u ook een registratienummer nodig. 

Elk land heeft zijn eigen rechtssysteem met betrekking tot fokkerij en fokkers. Voor de stambomen dient u hier lid te zijn van een stamboekvereniging en indien beschikbaar optioneel een rasvereniging. 

Tot nu toe geeft alleen de NRKV gewone normale stambomen uit voor Pika Blu zonder fokverbod of niet erkend (x) erop. Vanaf het moment dat uw eerste nest geboren wordt, bent u officieel fokker. 

Het maakt niet uit of je een eenmalige fokker bent of al 30 jaar. Het belangrijkste is dat je op een gezonde en verantwoorde manier fokt.

 

van marie

Lid worden

Vul dit formulier in als u lid wilt worden van de Nederlandse pika blu site … het is gratis en hopelijk wordt het een goed startpunt als u op zoek bent naar een kater, kittens of fokkers. Wij vermelden kosteloos uw gegevens op onze website. Op deze manier kunnen we het ras helpen groeien en alle fokkers verenigen. Stambomen zijn alleen verkrijgbaar bij de NRKV op www.nrkv.info